Mayıs ayının ilk haftası olan Bilişim haftası olarak kutlanılmaktadır. İnsanları ortak düşüncede birleştiren ve ulusal bilgi toplumu oluşturmayı hedefleyen bilimin, bu bilgilerin bir anlamda yeniden işlenmesi olan bilişimin ve insanın yaşamını bu denli etkileyen, ufkunu açan, uygarlığı hızla geliştiren teknolojinin bilinçli ve faydalı kullanımı üzerinde durmak amaçlanmaktadır.

Ögretmen ve öğrencilerimizin İzmir gezisinden kareler...Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

İlçemizde düzenlenen voleybol turnuvasinda kizvoleybol takimimiz, finalde Şile Anadolu Lisesi'ni yenerek ilçe SAMPIYONU olmuştur.

Beden eğitimi öğretmenimiz Ebru Altuntaş ve şampiyon ögrencilerimizi tebrik ederiz

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanı Mesleki ve Teknik Egitim Genel Müdürlügü koordinesinde

Türkiye çapında gergeklesen "Sifir Atikla Sanat" yarismasina "Doğaya  Yardim Et" isimli çalışmalarıyla katilim sağlamışlardır .

“Emekleriyle ülkemizin gelişmesi ve güçlenmesine katkı sağlayan, başta eğitim ailemizin çalışanları olmak üzere tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun.”

4006 TÜBITAK Bilim Fuarlar Destekleme Programi kapsaminda okulumuzda bilim fuarmiz, düzenledik. İlçe Milli Eğitim şube müdürümüz sayin Hamit İYİGÜN'ün katilimiyla

açiligini gergeklestirdigimiz fuarimiz için, bagta proje koordinatörümüz Şaynaz SOYER hocamiz olmak üzere görev alan tüm ögretmen ve grencilerimize teşekkür ederiz.

İlçemizde düzenlenen Kargi Beri Münazara Yarismasında yari finalinde, Vasif Topçu Fen Lisesi'ni yenerek finale çıkmaya  hak kazanmış finalinde ise Sile Anadolu Lisesi ile karşılaşan okulumuz münazara takimi ilçe 2.si olmustur.Öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Okulumuz meslek alanlarindan Muhasebe ve Finansman alani tanitimi bugün, 75. Yil Ortaokulu'nda alan ögretmenlerimiz Onur Geçioglu ve Adem Bilgin tarafindan 8. sinif ögrencilerine yapilmistir.

23 Nisan 1920'de Mustafa Kemal Atatürk önderliginde Ankara'da açilan ve yurdumuzun dört bir kösesinden vatansever milletvekillerimizin katilimiyla Milli

Mücadele boyunca milletimizin hakli sesini dünyaya duyurup bu ugurda fedakârca aligan, ulusal egemenlige dayanan yeni Türk devletinin temeli, Gazi Meclisimizin kuruluşunun 104. yildönümü kutlu olsun!

Milli Egitim Bakanligi Destek Hizmetleri Genel Müdürlügü is Saglig ve Güvenliği birminden uzman Güler  Bozyiğit tarafindan öğrencilerimize temel ilk yardim egitimi verilmistir. Kendilerine teşekkür ederiz.

Türkiye Yüzyili Petrol Ofisi Okul Spor Kulüpleri Ligi Hentbol turnuvasinda 50. Yil Spor Kulübümüz rakibi Basaksehir Omer Döngeloglu Spor Kulübünü 11-3 yenerek final yolunda ilk adimini atti. Takimimiz ile beden egitimi ögretmenimiz Ebru Altuntas ve emekli olmasina ragmen takimimiz! valniz birakmayan Cem Karahasanoglu'nu tebrik ediyoruz.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi, Nisan ayi etkinlikleri kapsaminda 10-C sinifi öğrencilerimizle analitik düsünmeyi geliştiren "Bu nedir?"etkinliginin ilkini yaptik. Etkinliklerimiz Nisan ayl boyunca devam edecektir.

Orman Haftasi etkinlikleri kapsaminda Şile Orman İsletme Müdürlüğünün okulumuz bahçesinde düzenlemis oldugu Fidan dikme etkinligine ögretmen ve ögrencilerimiz ile beraber katildik.

Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Her yil Mart ayinin son Pazartesi günü baslayan hafta, ülkemizde Kütüphane Haftasi olarak kutlanmaktadir.

"Ben okuyorum Istanbul okuyor" projesi kapsaminda ögrencilerimizi kitaplarla bulusturduk, okulumuzda belirledigimiz kitap okuma saatlerini okuyarak gegirdik, ögrencilerimizle kütüphanemizi düzenledik.

Okulumuz meslek alanlarindan Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alani tanitimi, 75. Yil Ortaokulu ile Çayirbagi Fatma Seher Hanim Ortaokulunda alan şefimiz Didem Inal tarafindan 8. sinif öğrencilerine yapilmistir.