İlçemizde düzenlenen Mehmet Akif Ersoy siirlerini okuma yarismasinda öğrencimiz Yasin YAMAN 2. olmustur.

ögrencimizi tebrik ederiz.

Çocuk Gelisimi ve Eğitimi alani ögrencilerimiz bugün, Sile Belediyesi Atik Getirme Merkezine konuk oldular. Hem cevreye  duyarlılıkklarinı pekistirdiler hem de geri dönüsen malzemelerle çok güzel çalismalar yaptilar. Bu imkani saglayan belediyemize çok teşekkür ederiz.

1-7 Mart Deprem Haftasi kapsaminda oğrencilerimiz önce depremde hareket tarzi ile ilgili egitim videosu izlediler ve akabinde de Çök-Kapan-Tutun hareketini uyguladiklar deprem tahliye tatbikatimiza başariyla katildilar.

İlçe Milli Egitim müdürümüz Sayin Okan AYHAN, okulumuzu ziyaret ederek okulumuzda uygulanmakta olan projeler hakkinda bilgi almis, ilçe milli egitim müdürlügümüzün koordinesinde yürütülen "Sile Eğitimde

HAMLE" projesinin değerlendirmesini öğretmenlerimizle birlikte yaparak hamleci ögrencilerimize ödüllerini takdim etmistir. Sayin müdürümüze ziyaretlerinden ötürü tesekkür ederiz.

Okulumuz Basketbol takimi, Petrol Ofisi Okul Spor Kulüpleri Basketbol turnuvasinda ilçe birincisi olmustur.

Beden egitimi ögretmenimiz Ebru Altuntas ve takim oyuncularimizi tebrik eder il sampiyonasinda basarilar dileriz.

Hayvanları sevme ve koruma kulümüz öğrencileri,ahmetli Yahşibey İlkokulu öğrencelerine sunum yaparak hayvan sevgisi konusunda farkındalıklarını arttırmaya çalışmışlardır.sonrasında da hazırladıkları mama paketlerini öğrencilere dağıtmışlardır.

Şile itfaiyesi tarafından okulumuz öğrencilerine yönelik yangın eğitimi verildi.teşekkür ederiz.

Şbt

Ögrencimiz Görkem Yigit Satilmis, Türkiye WushuKung Fu şampiyonasinda Türkiye 2.si olmustur. Ögrencimizi tebrik ediyor, bagarilarinin devamini diliyoruz.

Şbt

Meslek alani ve Mesem ögrencilerimiz, Sile Belediyesi Is Güvenligi uzman Yaren Mehmetefendioglu tarafindan okulumuzda verilen "Mesleki Egitimde Is Sagliji ve

Güvenligi" farkindalik egitimine katilmislardir. Sile Belediyesi'ne teşekkür ederiz.

Şbt

Çocuk Gelisimi ve Egitimi alani erken çocukluk özel egitim dalı 11.sinif oğrencilerimiz Engelsiz Yagam Merkezi'ni ziyaret ederek birlikte yapilabilecek etkinlikler konusunda fikir alişverişinde bulunmuşlardir.

Şbt

Özel egitim öğrencilerimiz, öğretmenleriyle birlikte Şile Borsa Istanbul MTAL' deki arkadaşlarini ziyaret ederek Uygulama Otelini gezmislerdir. Misafirperverliklerinden ötürü

@silebistmtal' ye teşekkür ederiz.

Şbt

Muhasebe ve Finansman alani ögrencilerimiz, ögretmenleriyle birlikte ilçemiz Vergi Dairesi ile Mal Müdürlügünü Ziyaret ederek alanlarina özgü bilgilerini pekistirmislerdir. Misafirperverliklerinden ötürü kurumlarimiza teşekkür ederiz.

Şbt

Avrupa Birligi 2021-2027 Egitim, Ögretim, Gençlik ve Spor Programi kapsaminda Avrupa Komisyonu tarafindan 2024 yili Erasmus çağrisi kapsaminda, Müdür Yardimcimiz Ayla ERGEN'in koordinesinde okulumuzun mesleki egitim alaninda yapmis oldugu basvuru kabul edilerek okulumuz akreditasyon hakki kazanmistir.

Erasmus Akreditasyonu, mesleki ve teknik egitim alaninda sinir ötesi degisim ve isbirligine gitmek igin bir aragtir. Mesleki Egitim Alaninda Erasmus Akreditasyonun zel hedefleri:

- Mevcut ve gelecekteki isgücü piyasasinda ihtiyaç duyulan ise özgü becerilerin gelistirilmesini;

- lyi uygulamalari paylasip yeni ve yenilikçi pedagojik yöntem ve teknolojilerin kullanimini tegvik etmek ve Mesleki Egitim

Alaninda görevli ögretmenlerin, egitmenlerin, mentörlerin ve diger personelin mesleki gelisimini desteklemektir.

Mesleki Egitim Alani Erasmus Akreditasyonumuzun mesleki egitim alaninda sinir ötesi degigime, igbirligine, iyi uygulamalarin paylagilmasina ve Avrupa egitim alaninin olusturulmasina katki sunacagina inaniyoruz

Şbt

İl Gençlik ve Spor Müdürlügü Budokaido il seçmelerinde öğrencimiz Görkem Yiğit Satılmış 1. olmustur.

Öğrencimizi tebrik ediyoruz.