2023-2024 Eğitim - Öğretim yılı   II.dönem   II.ortak sınav takvimimiz aşağıda ilan edilmiştir.

TARİH: 3 MAYIS 2024

ÇIKIŞ SAATİ: 3 MAYIS GECE 01:00'DA

ÇIKIŞ YERİ: CUMHURİYET CAD. MİGROS ÖNÜ(YOL GÜZERGAHINDA İNDİRME-BİNDİRME YAPILMAYACAKTIR.)

ÜCRET: 1500TL(KİŞİBAŞI YEMEK DAHİL DEĞİLDİR.)

GEZİLECEK YERLER: ( EGE ÜNİVERSİTESİ,SAAT KULESİ, KEMERALTI ÇARŞISI ,KORDON,KIBRIS ŞEHİTLERİ CD.)

2024 OKUL AİLE BİRLİĞİ GELİR GİDER-GİDER TABLOSU AŞAĞIDA GÖSTERİLMİŞ.

2023-2024 Eğitim - Öğretim yılı   II.dönem   I.ortak sınav takvimimiz aşağıda ilan edilmiştir.

Şbt

21 Nisan 2024 tarihinde yapilacak olan Bursluluk Sinavina tüm sinif seviyelerinde ögrencilerimiz 13 Subat-1

Mart tarihleri arasinda basvurabilir. Basvurmak isteyen ögrencilerimiz okul idaremizden gerekli bilgi ve belgeleri

temin edebilirler.

Ock

" sınav takviminde sorumlu olduğunuz ders gözükmüyorsa, o dersin sınavı  haziran ayında yapılacak sorumluluk sınavında açılacaktır."

Ara

2023-2024 Eğitim - Öğretim yılı   I.dönem   II.ortak sınav takvimimiz aşağıda ilan edilmiştir.

Ara

I.Dönem veli toplantısı,9 Aralık Cumartesi günü saat 11.00-13.00 saatleri arasında

ANADOLU LİSESİ öğrencileri İmam Hatip lisesindeki sınıflarında;

ANADOLU MESLEK ve ANADOLU TEKNİK LİSESİ öğrencileri için ise Turizm Lisesi'ndeki(Şile BİST MTAL) sınıflarında yapılacaktır.

TEK DERS SINAVLARI VE KATILACAK ÖĞRENCİLER AŞAĞIDA İLAN EDİLMİŞTİR.

SINAV İÇ TÜZÜĞÜ İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ.

Ekm

2023-2024 Eğitim - Öğretim yılı   I.dönem   I.ortak sınav takvimimiz aşağıda ilan edilmiştir.

seçmeli tarih dersi 7 Kasım salı günü

Ekm

OKUL AİLE BİRLİĞİ 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KURUL TOPLANTISI 22 EKİM PAZAR GÜNÜ SAAT 12:00 DA HALK EĞİTİM MERKEZİNDE OLACAKTIR.

TÜM VELİLERİMİZE DUYRULUR.