Eyl

SORUMLULUK SINAV TAKVİMİ VE SINAVA KATILACAK ÖĞRENCİ LİSTESİ(PDF İÇİN TIKLAYINIZ) AŞAĞIDA İLAN EDİLMİŞTİR.

Eyl

Senebaşı Öğretmenler Kurul Toplantısı
2023-2024 Eğitim Öğretim yılı "Senebaşı Öğretmenler Kurul Toplantısı" ekteki gündem
maddeleri görüşmek üzere 04 Eylül 2023 Pazartesi günü saat 11.00'da okulumuz öğretmenler odasında
yapılacaktır.

Ağu

11. ve 12. Sınıf öğrencilerimiz 24-28 Ağustos tarihleri arasında e-kurs.meb.gov.tr adresinden başvurularını yapabilirler.

2022-2023 Eğitim - Öğretim yılı II.dönem II.ortak sınav takvimimiz aşağıda ilan edilmiştir.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz

II.Dönem veli toplantısı,7 Mayıs Pazar günü saat 11.00-13.30 saatleri arasında ANADOLU LİSESİ öğrencileri İmam Hatip lisesindeki sınıflarında;   ANADOLU MESLEK ve ANADOLU TEKNİK LİSESİ öğrencileri için ise Turizm Lisesi'ndeki(Şile BİST MTAL) sınıflarında yapılacaktır.

2022-2023 Eğitim - Öğretim yılı II.dönem I.ortak sınav takvimimiz aşağıda ilan edilmiştir.

Şbt

ŞİLE BİST 50.YIL ÇPAL 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ŞUBAT DÖNEMİ 10.-11.-12.SINIFLARIN SORUMLULUK SINAVLARI TAKVİMİ AŞAĞIDA İLAN EDİLMİŞTİR. BAŞARILAR.

Ara

2022-2023 Eğitim - Öğretim yılı I.dönem II.ortak sınav takvimimiz aşağıda ilan edilmiştir.

Ara

Sevgili Öğrencilerimiz, Şile BİST 50.YIL ÇPAL Müdürlüğü 2024–2028 Stratejik Plan hazırlıkları çerçevesinde, okulumuzun geleceğinin şekillendirilmesinde paydaşların katkılarının beklendiği bu çalışmada kurumun mevcut durumuna ve gelecekte öngördüklerine yönelik görüş ve değerlendirmeleriniz büyük önem taşımaktadır. Katılımınız önem arz etmektedir.

Ara

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM VELİ TOPLANTIMIZ 4 ARALIK PAZAR GÜNÜ SAAT 10:00'DA ÖĞRENCİLERİMİZİN KENDİ

SINIFLARINDA  GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR.

SİZ DEĞERLİ VELİLERİMİZİ TOPLANTIMIZA BEKLİYORUZ.

Ekm

2022-2023 Eğitim - Öğretim yılı I.dönem I.ortak sınav takvimimiz aşağıda ilan edilmiştir.

Ekm

Öğrenci,öğretmen ve veli anketleri için lütfen linklere tıklayınız.