Ekm

OKUL AİLE BİRLİĞİ 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KURUL TOPLANTISI 13 EKİM ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 15:40'DA OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA YAPILACAKTIR. DEĞERLİ VELİLERİMİZİN KATILIMINI BEKLİYORUZ.

Ekm

Sevgili sportif 50.Yıl öğrencileri voleybol ve futsal müsabakalarının fikstürü açıklandı.Centilmenliğin ön planda olacağı bir turnuva heyacanı ile tüm takımlara başarılar dileriz.

Eyl

2022-2023 Öğretim yılı Eylül Dönemi Sorumluluk Sınavları takvimi aşağıda ilan edilmiştir. Sınavlara girmesi gereken öğrenci listeleri okulumuz 1.katında yer alan panoya asılacaktır. Tüm öğrencilerimize duyurulur.

Ağu

Değerli veliler ve sevgili öğrencilerimiz 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı okul formamız öğrencilerimizin isteği doğrultusunda siyah lacoste tişört ve siyah pantalon şeklinde güncellenmiştir.  Tişört üzerinde hiçbir şekilde amblem olmayacaktır. Formamız dilediğiniz  mağazadan kolaylıkla tedarik edebilirsiniz. Tişört üzerinde bulunacak okul armasını okul aile birliğinden alabilirsiniz. Eski forması olan öğrencilerimiz formalarını kullanabilirler.

Haz

2021-2022 Öğretim yılı Haziran Dönemi Sorumluluk Sınavları takvimi aşağıda ilan edilmiştir. Sınavlara girmesi gereken öğrenci listeleri okulumuz 1.katında yer alan panoya asılmıştır. Tüm öğrencilerimize duyurulur.

2021-2022 Öğretim yılı 2.dönem 2.ortak sınav takvimimiz aşağıda ilan edilmiştir.

12. Sınıflarımızın II. Dönem II.Ortak Sınav takvimi aşağıda ilan edilmiştir. Öğrenci ve velilerimize duyurulur.

Ara

2021-2022 Eğitim Öğretim yılı 2.Dönem Veli Toplantımız 24 Nisan Pazar günü saat 14'te gerçekleştirilecektir. Siz değerli velilerimizi toplantımıza bekliyoruz.

Ara

2021-2022 Öğretim yılı 1.dönem 2.ortak sınav takvimimiz aşağıda ilan edilmiştir.

- Sınavlarda tüm öğrencilerimiz pandemi nedeniyle kendi sınıflarında sınava katılacaktır.

- Sınavlar esnasında cep telefonları öğretmen masasının üzerine bırakılacak olup, her öğrenci kendi kalem ve silgisi ile sınava girecektir.

- Raporlu veya karantinada olanlar dışında geçerli bir özrü bulunmayanlar mazeret sınavına alınmayacaktır.

- Mazeret sınavını ilgili ders öğretmeni kendi ders saatinde ayrıca yapacaktır.

Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ara

Değerli velilerimiz; Çocuklarımızı nelerden, nasıl korumalıyız  hepimizin birinci önceliği. Bu kapsamda ihmal nedir, istismar nedir, daha bilinçli hale nasıl gelebiliriz gibi  içeriklerin paylaşılacağı, okul rehberlik servisi tarafından düzenlenen  veli seminerine hepinizi davet ediyoruz. geleceğimizin teminatı gençlerimizi tüm kötülüklerden birlikte koruyalım.